Referenties - Pankow Training &ZOW

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Referenties

Mandy Vroomen (Pedagogisch medewerker Adelante Zorggroep te Hoensbroek)
"Afgelopen maand de training simulatiespel: 'Stappen door de meldcode' gevolgd bij Natascha en Christel. Een interessante training waarbij je op een speelse manier door de stappen van de meldcode geleid wordt en waarbij je kennis over mishandeling en misbruik opgefrist wordt. Door hun gebruik van casussen uit de praktijk kun je je beter inleven en ervaren/leren hoe te handelen in 'niet pluis'-situaties.
Kortom een training die je aan het denken zet over je eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden én die je zou aanbevelen aan iedere hulpverlener."


Jaimy Sengers (Psychologoog Adelante Zorggroep te Eindhoven)
"Alweer even geleden een erg leerzame workshop gehad, meldcode kindermishandeling en huiselijk geweld. Leuke opzet en met het gebruik van casussen uit de praktijk ook heel leerzaam. Erg prettig dat de workshop in een kleine groep werd gegeven. Zo was er voldoende aandacht voor iedere deelnemer."

Els Alzer (Hoofdverpleegkundige Adelante Zorggroep Heerlen/Geleen)
"Goede training over communicatie bij vermoeden van huiselijk geweld. Met verschillende, vernieuwende werkvormen was het een afwisselde dag die je niet snel vergeet. Daarbij ook nieuwe vaardigheden geleerd.  Natascha bedankt!"

Mirjam Anderson (Behandelcoördinator Koninklijke Kentalis te Sint-Michielsgestel)
"Zeer zinvol om een team van begeleiders te doen. Dit maakt mensen alert op signalen die er kunnen zijn en geeft inzicht in hoe ze moeten handelen. Zeker een aanrader!"

Suzanne van Driel (Docent Avans Social Work – MWD te ’S-Hertogenbosch):
“Samen met Natascha heb ik verschillende trainingen verzorgd binnen een HBO-minor GGZ Agoog. Natascha maakt makkelijk contact met studenten en is benaderbaar. Ze is in staat een veilige sfeer te creëren, waardoor uitwisseling van ervaringen en het geven van onderlinge feedback snel op gang komt. Natascha’s scherpe observaties en opbouwende feedback naar studenten vergroot hun vermogen tot kritische reflectie op het eigen handelen. Daarnaast dragen haar enthousiasme en het delen van eigen kennis en ervaring bij aan actieve participatie van studenten in opdrachten, discussies en rollenspellen.”

Mari van den Broek (Docent Avans Social Work MWD te ’S-Hertogenbosch):
“Ik heb tijdens een aantal trainingen met Natascha samengewerkt en haar ervaren als een enthousiaste en gemotiveerde (co)trainer. Iemand met een open houding en prima verbale vaardigheden. Ze weet door haar enthousiasme en humor de groep in beweging te krijgen en tegelijkertijd een gevoel van veiligheid te creëren.”

Sanne van Zeeland (Zorgcoördinator RIBW - Brabant te Tilburg)
"Natascha is een leergierig, enthousiast en energiek person. Zij zet zich volledig in voor hetgeen waar zij voor wil gaan. Wanneer Natascha iets aanpakt weet je dat er zorgvuldig mee aan de slag gegaan wordt. Tijdens onze opleiding sociale studies hebben wij elkaar leren kennen. Er werd enthousiast gesproken over een spel die zij ontwikkeld had. Namelijk het meldcode spel. Natascha vroeg me deel te nemen aan het spel en wist mij te overtuigen van de kracht die het spel met zich mee brengt. Tijdens mijn werkzaamheden kom ik wel eens in aanmerking met het volgen van de meldcode. Dit kan voor veel hulpverleners een ingewikkeld proces zijn, terwijl het belangrijk is dat dit zorgvuldig en op een passende manier gebeurd. Het spel die Natascha ontworpen heeft helpt je om alle stappen van de meldcode rustig en zorgvuldig te doorlopen. Ik zou daarom iedereen die te maken krijgt met de meldcode willen aanraden eens een training van Natascha te volgen.

In de samenwerking met Natascha ervaar ik dat zij een missie heeft om het beste uit iedereen te halen. Met iedereen bedoel ik dan cliënten, hulpverleners en studenten. Natascha is kritisch, prettig eigenwijs en makkelijk in contact wat er voor zorgt dat zij veel kennis en een groot netwerk opbouwt. Natascha staat voor de trainingen die zij geeft en kan dit enthousiasme feilloos overbrengen op anderen."

Ouders van V.
"Natascha geeft onze zoon individuele begeleiding. Spelenderwijs wint zij zijn vertrouwen en  ontdekt zo waar de knelpunten zitten.  Daar gaat ze dan mee aan de slag. Hij heeft sindsdien veel meer zelfvertrouwen en zit beter in zijn vel. Doordat zijn zelfvertrouwen groeit, is hij een stuk zelfstandiger."

 
Pankow Training &ZOW
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu