Samenwerking - Pankow Training &ZOW

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SamenwerkingdeBlikOpeners - Christel van der Horst & Jeroen Hindriks
Beiden jaren werkzaam binnen de gehandicaptenzorg en gespecialiseerd op het gebied van Relaties, Intimiteit en Seksualiteit en Preventie Seksueel Misbruik. deBlikOpeners geven welzijn/zorg/onderwijsorganisaties inzicht, concrete en praktische handvatten hoe zij gezonde Relaties, Intimiteit en Seksualiteit vorm kunnen geven bij hun clienten en hoe seksueel misbruik teruggedrongen of voorkomen kan worden.
deblikopeners15@gmail.com / 06-21398079


Erik van Amersfoort
Ervaringsdeskundige op het gebied van kindermishandeling en seksueel misbruik. Door zijn ervaringen te delen zijn het niet slechts verhalen maar is het de werkelijkheid die binnenkomt. Waarbij Erik het niet gaat om zijn verhaal maar juist om de stem te zijn voor de kinderen die vandaag de dag te maken hebben met deze problematiek. Hij geeft tips en adviezen hoe om te gaan met kinderen die te maken hebben met deze vormen van geweld. Waarbij hij vooral aandacht vraagt voor preventie van kindermishandeling. Want helaas kunnen we kindermishandeling niet stoppen maar eerder signaleren is wel degelijk mogelijk.
Edusex - Judith Kreijnen
Is een gespecialiseerd bedrijf op gebied van seksualiteit gericht op verschillende doelgroepen met een speciale behoefte. Zo leveren ze bijvoorbeeld anatomisch correcte voorlichtingsmaterialen, ondersteunende producten bij mensen met een lichamelijke beperking of trainingen om te leren omgaan met seksuele behoefte van mensen met een verstandelijke beperking. De kracht vindt u in het feit dat alle producten met zorg zijn uitgezocht of op maat zijn gemaakt en daardoor uitermate geschikt zijn voor de hulpvraag die u heeft.
info@edusex.nl / 06-29522674


Kompaz - Irene König
Irene van het spel "Mag ik van jou" is iemand die op een vriendelijke manier een spiegel voor kan houden zodat hij/zij inzicht krijgt in zijn/haar eigen gedrag. Dit talent zet ik in bij mijn coach- en trainingsactiviteiten. Mijn grootste successen behaal ik in het coachen en trainen van teams. Mijn motto is dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen gedrag. Naast de werkzaamheden bij Amerpoort ben ik al langer als trainer coach actief onder de vlag van Kompaz. Naast mijn ervaring heb ik de nodige instrumenten in huis om mijn trainingen kracht bij te zetten. Bijvoorbeeld opstellingen, transactionele analyse, EMDR, RET, regressie therapie, lichaamswerk, counseling.
Kompazirene@gmail.com / 06-28248802

Marijke Lammers
Inhoudelijk expert op het gebied van omgangsvormen, sociale veiligheid, preventie en aanpak van grensoverschrijdend gedrag, seksueel misbruik, huiselijk geweld en kindermishandeling. Specifieke kennis van de doelgroep kinderen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking.
marijke-lammers@wxs.nl / 06-51582505


De kleine parel - Wil van Kessel
Is opleidingscoördinator voor trainingen omtrent de neurologische, sociaal-emotionele, motorische en cognitieve ontwikkeling aan professionals binnen Onderwijs en Welzijn. Houdt zich als Consultant voor Onderwijs en Welzijn bezig met het ontwikkelen van trainingen rondom weerbaarheid bij (seksueel) grensoverschrijdend gedrag en trainingen seksuele en relationele vorming voor basis- en voortgezet onderwijs.
info@dekleineparel.nl / 06-10277215
 
Pankow Training &ZOW
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu