Samenwerking - Pankow Training &ZOW

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

SamenwerkingdeBlikOpeners - Christel van der Horst & Jeroen Hindriks
Beiden jaren werkzaam binnen de gehandicaptenzorg en gespecialiseerd op het gebied van Relaties, Intimiteit en Seksualiteit en Preventie Seksueel Misbruik. deBlikOpeners geven welzijn/zorg/onderwijsorganisaties inzicht, concrete en praktische handvatten hoe zij gezonde Relaties, Intimiteit en Seksualiteit vorm kunnen geven bij hun clienten en hoe seksueel misbruik teruggedrongen of voorkomen kan worden.
deblikopeners15@gmail.com / 06-21398079
Edusex - Judith Kreijnen
Is een gespecialiseerd bedrijf op gebied van seksualiteit gericht op verschillende doelgroepen met een speciale behoefte. Zo leveren ze bijvoorbeeld anatomisch correcte voorlichtingsmaterialen, ondersteunende producten bij mensen met een lichamelijke beperking of trainingen om te leren omgaan met seksuele behoefte van mensen met een verstandelijke beperking. De kracht vindt u in het feit dat alle producten met zorg zijn uitgezocht of op maat zijn gemaakt en daardoor uitermate geschikt zijn voor de hulpvraag die u heeft.
info@edusex.nl / 06-29522674


Kompaz - Irene K├Ânig
Irene van het spel "Mag ik van jou" is iemand die op een vriendelijke manier een spiegel voor kan houden zodat hij/zij inzicht krijgt in zijn/haar eigen gedrag. Dit talent zet ik in bij mijn coach- en trainingsactiviteiten. Mijn grootste successen behaal ik in het coachen en trainen van teams. Mijn motto is dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen gedrag. Naast de werkzaamheden bij Amerpoort ben ik al langer als trainer coach actief onder de vlag van Kompaz. Naast mijn ervaring heb ik de nodige instrumenten in huis om mijn trainingen kracht bij te zetten. Bijvoorbeeld opstellingen, transactionele analyse, EMDR, RET, regressie therapie, lichaamswerk, counseling.
Kompazirene@gmail.com / 06-28248802

Marijke Lammers
Inhoudelijk expert op het gebied van omgangsvormen, sociale veiligheid, preventie en aanpak van grensoverschrijdend gedrag, seksueel misbruik, huiselijk geweld en kindermishandeling. Specifieke kennis van de doelgroep kinderen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking.
marijke-lammers@wxs.nl / 06-51582505


 
Pankow Training &ZOW
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu